Fichet-Bauche Atelier Boonen                                                                                                                                                                                                 NL | FR

Home Service Products Contact Links

  Fichet-Bauche

Geschiedenis Fichet-Bauche

coffre fort Fichet

Fichet-Bauche kluizen zijn getest en gecertificeerd door erkende onafhankelijke instellingen. Deze certificatie verdeeld de kluizen in verschillende veiligheidsklassen, elke klasse komt overeen met een indicatie waardeberging. Deze indicatie is bepaald in samenwerking met de verzekeringssector en geeft een vrij realistisch beeld van de waarde die men maximaal in de desbetreffende kluis mag opbergen.

Alle Fichet-Bauche producten zijn ontworpen eveneens door de eigen Fichet-Bauche laboratoria getest op hun kwaliteit en functionaliteit.  De gehomologeerde producten  worden  vervaardigd in ISO 9001 en ISO  14000 gecertifieerde fabrieken. ISO 9001 norm voor kwaliteitssystemen en ISO 14000 voor milieumanagement systemen.Fichet-Bauche bestaat meer dan 185 jaar en in een wereldleider in de sector van brandkasten en kluizen. Het aanbod van Fichet-Bauche omvat een compleet gamma kluizen, brandkasten, gepantserde kasten, brandwerende kasten en kluiszalen. Fichet-Bauche blijft ook één van de weinige kluisfabrikanten die zelf zijn sloten en combinaties ontwikkeld en produceert.
Atelier Boonen is een erkent distributeur van Fichet-Bauche en biedt eveneens een complete service op alles types kluizen van Fichet-Bauche.


Brandkasten | Atelier  Boonen
  Prinsesstraat 10     1080 Brussel     Tel/Fax 02 410 64 42
  www.atelierboonen.be
all rights reserved